mandag 9. mars 2020

VINDUSVASK


Jeg skal overhode ikke påstå at jeg er en vaske-ekspert. Men jeg liker å ha det rent og liksom litt skinnende rundt meg. En viktig faktor for glans effekt i heimen er rene vinduer. Etter at jeg flyttet til havgapet har blanke vinduer særlig blitt en utfordring. Jeg har pusset og pusset, blitt lei av pussingen og dermed stadig vært på jakt etter et bra vinduvaskemiddel. Det ene tipset dårligere enn det forrige, så jeg har fort gått tilbake til den gamle Nylonvasken som min Far i sin tid introduserte for meg.

Her forleden fikk jeg imidlertid et tips fra Golden og Antonsen (Misjonen). De leste opp en lokal nyhet der innsenderen knapt klarte å finne ord for sin begeistring hva rengjøringsmiddel angår; nemlig spylevæske av type vi bruker for å få bilruten ren. Jeg kan, som Johan og Atle, styre meg for å ta lukta inn i huset, men til vask av vinduenes utside - Perfekt! Det er jo fra utsiden at all skiten i hovedsak kommer uansett.

Jeg jubler som innsenderen. Ikke bare kan jeg nå svært raskt og enkelt få vinduer som gir glanseffekt til mitt lille hjem. Jeg vil også spare en aldri så liten formue hva vindusvask angår. Yiiiha :-)  pssps

Og ps; i dette praktiske hjørne; å handle på Elkjøp anbefales ikke.. ei heller kjøp av Phillips..